Axdata Løsninger

SAF-T

YOUR TAX COMPLIANCE FOR BUSINESS AND ACCOUNTING

Hva er SAF-T?

SAF-T (Standard Audit File-Tax) er et standardformat for utveksling av regnskapsdata, utviklet i fellesskap av Skatteetaten, bransjeorganisesjoner og systemleverandører etter anbefaling fra OECD. Standardformatet spesifiserer regnskapsdataene som skal utveksles, og strukturen til dataene. Det er altså et format og en metode for å eksportere regnskapet til din virksomhet. 

Rapportering i SAF-T format ble obligatorisk for næringsdrivende med omsetning på fem millioner kroner eller mer, samt bokføringspliktige med elektronisk oppbevaring av regnskapsdokumentasjon, i januar 2020. Disse må framlegges ved en eventuell kontroll fra Skatteetaten. 

Tre frakt containere som står på hverandre, lyset treffer forsiden

Vi leverer

Vi i Axdata har utviklet en egen tilleggsløsning som gjennom et enkelt og effektivt oppsett gjør jobben med å håndtere de lovpålagte kravene for SAF-T rapportering mindre tidskrevende og komplisert. Vi har en solid bakgrunn fra implementeringen av SAF-T-prosjekter for Microsoft Dynamics 365 & Dynamics AX, og har per i dag bistått over 50 SAF-T kunder. 

Kompatible versjoner

Axdatas SAF-T rapporteringsløsning ër laget til alle versjoner av Dynamics AX og Dynamics 365 Finance. Dette inkluderer også versjonene som Microsoft ikke støtter. 

Dynamics 365
Dynamics AX 4.0
Dynamics AX2012R3
Dynamics AX 3.0
Dynamics AX2012
Dynamics Xal
Dynamics AX2009
Dynamics C5

I tillegg hjelper vi deg med å implementere hotfix, vi rådgir og hjelpe med til med å sette ERP systemer opp, slik at dere er klare til å levere riktige data i riktig format til skattemyndighetene.

Noen fordeler
Gjør det enklere å levere regnskap til offentlige myndigheter
Gjør det enklere å utføre interne revisjoner, samt å analysere data i spesialiserte systemer
Gjør det enklere å dele data
Gjør det enklere å bygge regnskapssystem, samt integrere ulike løsninger 
Færre manuelle prosesser ved hjelp av automatisering

Noen av våre kunder som allerede har implementert SAF-T løsningen:

Ta kontakt for tilbud

Tusen takk! Du hører fra oss innen kort tid.
Ops! Noe gikk galt, husk å fylle inn navn og e-post.
Satelittbilde av fjellområde med snø