Ledig stilling

Process Architect

Er du glad i teknologi og har god erfaring med Microsoft sin voksende plattform og applikasjoner i Dynamics 365? Da vil vi snakke med deg!

Søknadsfrist:
31.05.2023
Sted:
Oslo/Sandefjord

Trives du med å sitte tett på kunden, kunne lytte og forstå deres prosesser, samt utfordringer de møter på veien? Drives du av å finne de gode løsningene og evner å kommunisere og omsette disse til verdi for kundene? Som Prosessarkitekt hos oss har du det faglige ansvaret for kvalitet i alle leveranser og vil jobbe tett med kunder, samt i team med svært dyktige seniorkonsulenter innen sine fagområder. I denne rollen får du muligheten til å jobbe med hele Dynamics 365-plattformen og utvikle deg videre, slik vi utvikler våre kunder. En arkitekt jobber tett med kunden fra innsalg til driftsettelse med fokus på å hjelpe kunden forbedre prosesser og bruk av applikasjon. Du har stor interesse av å jobbe med kundens forretningsprosesser, være en aktiv rådgiver for kunden, og hjelpe kunden med å se gevinstene. Du er glad i teknologi og har god erfaring med Microsoft sin voksende plattform og applikasjoner i Dynamics 365.

Det som skal drive deg til å ville snakke med oss? Muligheten til å være med å påvirke retningen til selskapet. Tydelig se den verdi du bidrar med og virkelig kjenne deg betydningsfull i utviklingen av selskapet og alle menneskene her.

En uforpliktende prat som kun har en oppside, uansett utfall. Gleder oss til å snakke med deg!

Liker du å hjelpe andre? Virker dette som en stilling du kunne passet godt til? Da bør du sende en søknad i dag.