Dynamics 365

Dynamics 365 er en suite av forretningsapplikasjoner for ERP, CRM og HR, utviklet av Microsoft. Appene benytter Microsoft Azure og Power Platform som sky-plattform, med en rekke tjenester innen IoT, kunstig intelligens, maskinlæring, business intelligence og automatisering av forretningsprosesser innebygd.

Axdata kan implementere alle Microsoft sine Dynamics apper, Azure og Power Platform med Axdata som primærleverandær, eller i samarbeid med andre Micosoft-partnere.

Satelittbilde av ørkenlandskap
Våre forretningsapplikasjoner innenfor

Microsoft Dynamics 365

Dynamics 365 består av et rikt utvalg av standardiserte apper med dyp funksjonalitet innen sine områder. Vi i Axdata er spesialister innen fag og forretningsprosesser, og har også pre-konfigurert Dynamics 365 appene med beste praksis konfigurasjoner for å gjøre jobben lettere for deg.

Marketing

Skap skreddersydde kundereiser ved hjelp av kunstig intelligens, og opprett markedsføringskampanjer sendt ut til riktig tid, til riktig mottakere.

Les mer
Finance

Få full oversikt over økonomien i din bedrift og ta bedre økonomiske beslutninger ved hjelp av økonomirapportering i sanntid og innebygd analyse.

Les mer
Field Service

Gi de ansatte de riktige verktøyene og relevant datainnsikt, slik at du alltid kan fordele de riktige ressursene på riktig sted til rett tid.

Les mer
Remote Assist

Få hjelpen du trenger ved hjelp av digitale verktøy, inspiser uten å være tilstede og unngå unødvendige kostander.

Les mer
Supply Chain Management

Bygg en fleksibel forsyningskjede, samtidig som du reduserer kostnader, responder raskt på utfordringer og endring for å sikre kvalitet og redusere forsinkelser.

Les mer
Sales

Koble selgerne til kunder via kanalene kundene foretrekker og effektiviser salgssykluser ved hjelp av kunstig intelligens som lar deg forutse kundenes behov.

Les mer
Customer Service

Aktiver selvbetjening, og skap økt kundetilfredshet og lojalitet samtidig som du reduserer supportkostander.

Les mer
Human Resources

Gjør organisasjonen mer fleksibel, og tilpass deg endringer raskere med en skalerbar personalløsning som vokser i takt med selskapet.

Les mer
Guides

Forbedre produktiviteten med avansert veiledning. Øk hastigheten på opplæringen, standardiser prosesser og reduser feil for å øke avkastning.

Les mer
Project Operations

Oppnå synligheten, samarbeidet og fleksibiliteten som trengs for å lykkes i hele din prosjektorienterte virksomhet – fra kundeemner til betalinger og fortjeneste.

Les mer
Customer Voice

Samle inn, analyser og spor tilbakemeldinger fra kundene dine  i sanntid i en brukervennlig og skalerbar tilbakemeldingsløsning.

Les mer

Er du usikker på hva som passer deg?

Fyll ut vår konfigurator og finn din beste løsning.

Satelittbilde av ørkenområde