Satelittbilde av fjellområde

Aktuelt

Hold deg oppdatert på nyheter innen ERP og forretningsdrift. Våre bransjeeksperter deler kunnskap om Microsoft Dynamics 365, skytjenester og risikohåndtering gjennom ERP. Få oversikt over det siste som skjer både internt i Axdata og i markedet, samt tips og råd til hvordan du skal gå frem for optimal drift av din virksomhet.

Alexandra, Marketing manager i Axdata

Alle artikler

Alle kundehistorier

Et ønske om en framtidsrettet løsning

RadøyGruppen hadde et behov for en skalerbar forretningsløsning som støttet både dagens og fremtidens drift. I tillegg var det viktig å velge partner med sterk kompetanse om deres bransje. RadøyGruppen valgte Axdata til å skifte ut sitt ERP-system til forretningsløsningen Microsoft Dynamics 365.

Ønsket effektiv dataflyt og bedre drift

OSO Hotwater har investert betraktelig med ressurser i automatisering av produksjonen, og identifiserte tidlig et stort forbedringspotensial for hvordan forretningsapplikasjonene kunne bidra til optimal drift av selskapet.

Valgte en sikker løsning laget for vekst

Det å være et selskap i vekst gjør at det ofte blir lite fokus på digitalisering. Man blir gjerne veldig fokusert på å sikre fortsatt vekst, samtidig som man ikke har digitale løsninger og prosesser som støtter dette på en optimal måte. Dette var heldigvis ikke tilfellet for det Vow eide selskapet Scanship.